Selecteer een pagina

Motorbochten training

Wil jij jouw motorbochten skills verbeteren?

Tijdens deze training belichten we de wisselwerking tussen de rijder en de motor. We behandelen  het optimale en het meest veilige remgebruik.

  • In een slalom oefening leert men het kijken door de bocht en leren de cursisten te anticiperen en adequaat te reageren op wat zij in de bocht kunnen tegenkomen.
  • In de bochtentraining wordt naast het kijken door de bocht ook geleerd hoe men het remmen in de bocht kan toepassen.
  • Tijdens het behendigheidsparcours laten de cursisten zien wat ze deze training geleerd hebben en hoe zij dat in de praktijk zullen gaan toepassen.
  • We doen de oefeningen in 4 sessies per uur van 10 tot 15 minuten.
  • We werken met kleine groepjes , waardoor we elke cursist persoonlijke feedback kunnen geven, zowel voor als na de sessies.

Individueel

Wil jij beter worden in het maken van mochten op de motor? Dan ben je natuurlijk welkom op één van onze motorbochten trainingsdagen

Groepen

Wil jij samen met jouw groep vrienden of de motorclub nog meer ervaring opdoen? Boek dan één van onze dagen

Bedrijven

 Voor bedrijven waarvan het personeel door weer en wind in de file naar het werk toe komt. 

Motorbochten training

In onze training gaan we in op het korte bochten draaien met jouw motor en leren we je het toepassen van het doorkijken en verder weg kijken op jouw motor. We rijden in 3 groepen met max. 10 personen in een groep. Hierdoor is er veel aandacht voor de deelnemers en ligt de focus op het rijden.

We ontvangen je in de Pitstop van het circuit met koffie of thee. Na het inschrijven is er een briefing en korte uitleg over de middag. Daarna gaan we de groepen indelen en de baan op.

 

We rijden in 3 groepen: de Tourgroep, de Woon-Werkverkeer groep en de iets sportievere groep Sport Met dit programma is er altijd een groep die aansluit bij jouw stijl van motorrijden. De sessies duren maximaal 15 minuten.

Heb jij zin in een training van 13:00 tot 17:00 in een kleine groep met veel rijtijd en veel begeleiding? 

Bekijk onze evenementen