Selecteer een pagina

Prive LEssen! & Vrije Trainingen
Op circuit Spa & Zolder 

 

 

 

De hele dag racen op het circuit

Exclusief op circuit Spa en Zolder!

Aangezien wij momenteel geen vaste producten op circuit Spa en Zolder kunnen aanbieden hebben wij besloten om prive lessen op aanvraag te geven op deze circuits. Neem contact met ons op via het onderstaande formulier. Of bel ons op +31 657085772

Privé Race Lessen in Nederland: Jouw Sleutel tot de Snelweg van Succes

4 + 14 =

Duik in de wereld van privé racen in Nederland, waar adrenaline en snelheid samenkomen.
Ontdek hoe je met privé race lessen jouw rijvaardigheid naar een hoger niveau kunt tillen en de kick van het racen op circuit kunt ervaren.

 

Voordelen van Privé Race Lessen
– Individuele Groei: Met privé race lessen kun je jouw rijvaardigheid op jouw eigen tempo ontwikkelen, en dit alles onder deskundige begeleiding.
– Persoonlijke Aandacht: Ervaar één-op-één coaching van ervaren instructeurs, waardoor je kunt profiteren van hun diepgaande kennis.
– Flexibele Planning: Geniet van de vrijheid om je lessen op het circuit van jouw keuze te plannen, of het nu Spa-Francorchamps 2023, Circuit Meppen, of Zandvoort betreft.

 

Wat Kun Je Verwachten van een Privé Race Les
– Ontdek het gebruikelijke verloop van een privé race les, inclusief theorie, praktijk op het circuit, en waardevolle feedback.
– Ervaar het rijden in professionele raceauto’s voor een authentieke racebeleving.

 

Ervaren Instructeurs en Accreditaties
– Vertrouw op gekwalificeerde instructeurs met een schat aan ervaring en de juiste accreditaties om je naar racegrootheid te leiden.
– Leer hoe instructeurs je kunnen begeleiden bij het verfijnen van je racevaardigheden op beroemde circuits zoals Zolder.

 

Stap in de cockpit van je raceavontuur en verken de wereld van privé racen in Nederland.
Voor meer informatie over privé race lessen, inclusief mogelijkheden om te trainen op circuits zoals Zandvoort, Assen, en Lelystad, neem gerust contact op. Onze experts staan klaar om je reis naar snelheidsroem te plannen.