Onze race agenda wordt per maand aangevuld met nieuwe dagen   |  Geef een racedag cadeau met onze cadeaubonnen!

Leren Racen & vrije trainingen op het circuit Assen, Zandvoort, Spa & Zolder

Vraag een privé les aan
menno geeft privéles
zij aan zij

De hele dag racen op het circuit

Leren racen en vrij rijden. Het kan al vanaf 13 jaar bij Race Sensation. We starten met het leren driften op circuit het circuit Lelystad, van Lelystad gaan we door naar TT circuit Assen of het Circuit meppen voor de eerste kilometers op een groot circuit. en steeds verder door richting je race Licentie waar na je kunt gaan racen.

Aangezien wij momenteel geen vaste producten op circuit Spa en Zolder kunnen aanbieden hebben wij besloten om prive lessen op aanvraag te geven op deze circuits. Neem contact met ons op via het onderstaande formulier. Of bel ons op +31 657085772.

Voordelen van Privé Race Lessen

Individuele Groei
Met privé race lessen kun je jouw rijvaardigheid op jouw eigen tempo ontwikkelen, en dit alles onder deskundige begeleiding.

Persoonlijke Aandacht
Ervaar één-op-één coaching van ervaren instructeurs, waardoor je kunt profiteren van hun diepgaande kennis.

Flexibele Planning
Geniet van de vrijheid om je lessen op het circuit van jouw keuze te plannen, of het nu Spa-Francorchamps 2023, Circuit Meppen, of Zandvoort betreft.

menno geeft uitleg
race sensation bmw rijden

Wat kun je verwachten van een privé les

Ontdek het gebruikelijke verloop van een privé race les, inclusief theorie, praktijk op het circuit, en waardevolle feedback.

Ervaar het rijden in professionele raceauto’s voor een authentieke racebeleving.

Ervaren instructeurs en accreditaties

Vertrouw op gekwalificeerde instructeurs met een schat aan ervaring en de juiste accreditaties om je naar racegrootheid te leiden.

Leer hoe instructeurs je kunnen begeleiden bij het verfijnen van je racevaardigheden op beroemde circuits zoals Zolder.

race sensation menno jongma

Wat ze over Race Sensation zeggen

 • Dubbel en dwars waard

  Ik had bij Race Sensation een XL Clinic geboekt en had de mogelijkheid om extra rondes bij te kopen. Daar wilde ik met alle plezier gebruik van maken en dit was het dubbel en dwars waard.

  Peter

 • Uitstekende organisatie

  De klant staat centraal. Gaat om motorbeheersing en rijvaardigheid in een tempo dat de klant zelf aangeeft. Uitstekende organisatie.

  Mark

 • Leerzame circuittraining

  Vandaag een leerzame circuittraining gehad! Geweldige stappen vooruit gemaakt; betere zithouding op de motor, bochtensnelheid kunnen verhogen, vol vertrouwen op hoge snelheid bochten leren rijden, topdag! Instructeur Camil bedankt.

  Werner

 • Zeer vriendelijk

  Fijne organisatie, duidelijke theorieles en zeer vriendelijk!

  Joshua

 • Goede feedback

  Eindelijk een motorrijvaardigheidstraining waar ik echt wat van heb geleerd. Met andere organisaties minder goede ervaring gehad, maar hier hele goede feedback gekregen. Heel fijn dat de groep ook niet te groot is, ze hebben hier echt aandacht voor je.

  Stefanie

 • Echte aanrader

  Fantastisch leuke dag gehad! De instructeurs zijn allemaal even vriendelijk en heb er enorm veel van geleerd! Echte aanrader!

  Danielle

 • Geweldige ervaring

  Camil was mijn instructeur, gaf hele goede uitleg en onder het racen gaf hij goede tips waardoor de rondes steeds beter werden. Geweldige ervaring om nooit te vergeten en zeer zeker voor herhaling vatbaar. Mannen bedankt voor deze fijne dag!

  Richard

 • De adrenaline giert door het lijf

  Het driften was een ervaring die ik niet snel ga vergeten. Vooral side-by-side door de bocht liet de adrenaline gieren door het lijf!

  Michel

Vraag een privé les aan!

Vul het formulier en geef optioneel je onderwerp door. Wij proberen u binnen 24 uur terug te bellen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
race sensation briefing voor de race race sensation camil rodermans