Onze race agenda wordt per maand aangevuld met nieuwe dagen   |  Geef een racedag cadeau met onze cadeaubonnen!

De passie van racen

Duik in de wereld van Race Sensation, waar snelheid en passie samenkomen. Laat je meenemen in een sensationele ervaring.

Neem contact op
race sensation racewagen in actie
crew in overleg

Het ontstaan van RS

Race Sensation begon als de droom van een groep autosportliefhebbers, gepassioneerd door de spanning en de schoonheid van racen. Opgericht in de vroege jaren 2000, was het doel van Race Sensation om de opwinding van het circuit toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht hun ervaringsniveau.

Wat begon als een klein team van professionele racers en technici, is uitgegroeid tot een vooraanstaande aanbieder van race-ervaringen, bekend om zijn kwaliteit en enthousiasme. Met een sterke focus op veiligheid, klanttevredenheid en het overbrengen van pure racepassie, heeft Race Sensation een trouwe gemeenschap van racefans en -deelnemers opgebouwd.

Onze race sensatie

Veiligheid voorop

Veiligheid staat voorop in alles dat we doen om echt te kunnen ervaren.

Veiligheid

Kwalitatieve voertuigen

Kies uit een scala aan krachtige en fotogenieke voertuigen.

Voertuigen

Instructie van experts

Leer van de besten met onze professionele instructeurs.

Instructeurs

Adrenaline kick

Ervaar de spanning van topsnelheden en een mooie lijn op het circuit.

Circuits

Maak kennis met ons team

Leer onze getalenteerde en ervaren instructeurs kennen en ontdek wat hen drijft in de wereld van de autosport.

race sensation camil rodermans

Camil

Event Manager & Instructeur

race sensation menno jongma

Menno

Directeur & Instructeur

Racen in ons DNA

Racen zit in ons DNA, maar dat betekent niet dat we onachtzaam zijn over veiligheid. Integendeel, onze liefde voor racen gaat hand in hand met onze toewijding aan veilige rijpraktijken. Onze instructeurs en crewleden zijn zelf gepassioneerde racers, die het belang van veiligheid uit eerste hand kennen en altijd vooropstellen in hun trainingen en evenementen.

Deze passie voor de sport gecombineerd met een strikte nadruk op veiligheid zorgt ervoor dat we een omgeving creëren waarin iedereen, van beginners tot ervaren racers, zich veilig en ondersteund voelt. Door onze kennis en enthousiasme te delen, inspireren we elke deelnemer om niet alleen sneller, maar ook veiliger te rijden.

race sensation ford mustang gt

Wat ze over Race Sensation zeggen

 • Dubbel en dwars waard

  Ik had bij Race Sensation een XL Clinic geboekt en had de mogelijkheid om extra rondes bij te kopen. Daar wilde ik met alle plezier gebruik van maken en dit was het dubbel en dwars waard.

  Peter

 • Uitstekende organisatie

  De klant staat centraal. Gaat om motorbeheersing en rijvaardigheid in een tempo dat de klant zelf aangeeft. Uitstekende organisatie.

  Mark

 • Leerzame circuittraining

  Vandaag een leerzame circuittraining gehad! Geweldige stappen vooruit gemaakt; betere zithouding op de motor, bochtensnelheid kunnen verhogen, vol vertrouwen op hoge snelheid bochten leren rijden, topdag! Instructeur Camil bedankt.

  Werner

 • Zeer vriendelijk

  Fijne organisatie, duidelijke theorieles en zeer vriendelijk!

  Joshua

 • Goede feedback

  Eindelijk een motorrijvaardigheidstraining waar ik echt wat van heb geleerd. Met andere organisaties minder goede ervaring gehad, maar hier hele goede feedback gekregen. Heel fijn dat de groep ook niet te groot is, ze hebben hier echt aandacht voor je.

  Stefanie

 • Echte aanrader

  Fantastisch leuke dag gehad! De instructeurs zijn allemaal even vriendelijk en heb er enorm veel van geleerd! Echte aanrader!

  Danielle

 • Geweldige ervaring

  Camil was mijn instructeur, gaf hele goede uitleg en onder het racen gaf hij goede tips waardoor de rondes steeds beter werden. Geweldige ervaring om nooit te vergeten en zeer zeker voor herhaling vatbaar. Mannen bedankt voor deze fijne dag!

  Richard

 • De adrenaline giert door het lijf

  Het driften was een ervaring die ik niet snel ga vergeten. Vooral side-by-side door de bocht liet de adrenaline gieren door het lijf!

  Michel

Onze partners

 • img 4592
 • img 4593
 • img 4595
 • logo pitskill
 • img 4588
 • img 4589
 • img 4590
 • img 4591

Stel gerust je vraag

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

race sensation briefing voor de race race sensation rijden maakt blij