Onze race agenda wordt per maand aangevuld met nieuwe dagen   |  Geef een racedag cadeau met onze cadeaubonnen!

Crew member worden

Sluit je aan bij ons team als race-instructeur en deel je passie voor snelheid en precisie. Meld je nu aan en word een sleutelspeler in onze racegemeenschap!

race sensation gordels in auto en helm van menno jongma
race sensation auto controle

Wat maakt je geschikt

Een ideale kandidaat voor onze crew is iemand met een diepgewortelde passie voor autosport en een talent voor lesgeven. We zoeken individuen die niet alleen uitstekende rijvaardigheden hebben, maar ook het vermogen om die kennis over te dragen aan anderen van verschillende ervaringsniveaus. Communicatieve vaardigheden, geduld en de wens om anderen te helpen groeien zijn essentieel in deze rol.

Naast technische vaardigheden is het belangrijk dat je een teamspeler bent, iemand die kan bijdragen aan een positieve en veilige leeromgeving. Ervaring in instructie of coaching, gecombineerd met een professionele houding en een commitment aan veiligheid, maakt je de ideale kandidaat voor ons team.

Over de vacature

Als race-instructeur bij ons zul je deel uitmaken van een dynamisch en gepassioneerd team. Je verantwoordelijkheden omvatten het begeleiden van cliënten op het circuit, het geven van theorielessen en het zorgen voor een veilige en leerzame omgeving. Je krijgt de kans om te werken met hoogwaardige raceauto’s en bij te dragen aan onvergetelijke race-ervaringen.

 • Werk met topklasse raceauto’s
 • Werken voor ervaring en Racetijd.
 • Dynamische en ondersteunende teamomgeving

Instructeur zijn in beeld

race sensation crew members in overleg
coureur klaar
race sensation briefing voor de race
img 3486
race sensation rijden maakt blij

Onze instructeurs over hun passie

 • Racepassie delen

  Als instructeur hier voel ik elke dag de opwinding. Het is geweldig om mijn passie voor racen te delen en te zien hoe cursisten groeien.

  Ferdie

 • Meer dan een baan

  Elke dag is anders en uitdagend. Ik vind het geweldig om mijn liefde voor snelheid over te brengen en deel uit te maken van iemands race-avontuur.

  Camil

 • Ontwikkeling en plezier

  Als instructeur hier combineer ik mijn passie voor autosport met lesgeven. Het is ongelooflijk lonend om de vooruitgang van de cursisten te zien.

  Peter

Daag ons uit

Mail ons nu je CV, motivatie en portfolio. Het zou zo maar eens je leven kunnen veranderen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Upload je CV en motivatie. Max. 5MB
Privacyverklaring