Onze race agenda wordt per maand aangevuld met nieuwe dagen   |  Geef een racedag cadeau met onze cadeaubonnen!

Voucher inwisselen

Zet je voucher om in een onvergetelijke race-ervaring. Selecteer je aanbieder en begin met inwisselen!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Selecteer aanbieder

Uitleg voucher

Race Sensation werkt samen met verschillende partners die Cadeaubonnen uitgeven. Hieronder geven we per partner aan waar je op moet letten en hoe je de bon kan gebruiken.

Voor alle cadeaubonnen geldt dezelfde werkwijze. Het enige verschil is de plaats van het Cadeaubonnummer die je moet invullen en de verschillen in de omschrijving van het arrangement dat je met de bon kan boeken.

Let op: Dat je de Cadeaubon mee neemt naar de dag van het event.

Zorg er wel voor dat de Cadeaubon geldig is op de dag van het event.

belevenissen logo

Belevenissen.nl

De vouchercode staat helemaal rechtsboven onder de streepjescode, én vlak onder bij Vouchercode. Iets daaronder vind je direct de geldigheidsdatum. Beiden moet je invullen tijdens het boeken.

In het midden van de bon lees je alles over wat je hebt geboekt of gekregen. Lees dit goed door, zodat je weet wat je kunt boeken. In het voorbeeld is het een Circuit Clinic van 2+3 ronden.

Onderaan de bon vind je de voorwaarden onder het kopje ‘Hoe werkt het?’ Neem deze ook goed door!

Klik hier voor het verlengen van de bon.

Voorbeeld van de cadeaubon

Good 4 Fun

De vouchercode staat bovenaan de bon, onder de streepjescode. De geldigheidsdatum is bij Good4Fun 2 jaar na uitgifte. De datum van uitgifte + 2 jaar vul je dus in bij geldigheid cadeaubon.

Met de voucher van Good4fun kun je bij ons het arrangement boeken dat omschreven staat op de bon. Dit kan zijn meerijden met een Circuit Taxi of diverse arrangementen waarbij je zelf gaat racen op het circuit. Bij Race Sensation hebben we hier 3 verschillende Circuit Clinics voor, namelijk 2 rondes, 3 rondes of 4 rondes zelf rijden. Kijk dus goed op de voucher hoeveel rondes je zelf mag rijden en kies een Circuit Clinic op onze site die het zelfde aantal rondjes zelf rijden heeft!

Voorbeeld van de cadeaubon
good4fun logo
surprise factory logo

Surprise Factory

Het cadeaubonnummer staat onderaan de bon onder QR Code én aan de rechterzijkant langs de rand van de bon. De geldigheidsdatum is bij Surprise Factory 2 jaar. De datum vind je onderaan de bon. Het bonnummer en de datum moet je invullen tijdens het bestellen op onze site.

Met de cadeaubon van Surprise Factory kun je bij ons een arrangement boeken dat omschreven staat op de bon. Dit kan zijn meerijden met een Circuit Taxi of diverse andere arrangementen waarbij je zelf gaat racen op het circuit. Bij Race Sensation hebben we hiervoor 3 verschillende Circuit Clinics, namelijk 2, 3 of 4 rondes zelf rijden. Kijk dus goed op de bon hoeveel rondes je zelf mag rijden en kies een Circuit Clinic op onze site die hetzelfde aantal rondjes zelf rijden heeft!

Voorbeeld van de cadeaubon

Veelgestelde vragen

Antwoord

Antwoord

Antwoord

Antwoord

Antwoord

Antwoord

Antwoord

Antwoord

Gebruik je waardebon

Heb je een waardebon voor een onvergetelijke race-ervaring? Wacht niet langer! Kies uit ons brede aanbod van belevenissen.