Selecteer een pagina

Leren Driften

Heb jij altijd al Willen leren driften?

Ben je op zoek naar een adrenalineverhogende ervaring op het circuit? Dan is leren driften misschien precies wat je nodig hebt. Bij Race Sensation kunnen onze gecertificeerde instructeurs je alle technieken en trucs leren die nodig zijn om te driften als een pro.

Behendig driften vereist precisie en controle, maar met onze begeleiding kun je moeiteloos door de bochten glijden en door scherpe bochten navigeren. Bovendien is driften een visueel indrukwekkende stunt die toeschouwers in vervoering brengt. Dus waarom zou je je rijvaardigheid niet wat spannender maken door te leren driften? Race Sensation biedt daarvoor de perfecte gelegenheid. Bel ons vandaag nog en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring op het circuit.

LEREN DRIFTEN

Leer driften op het circuit onder begeleiding van onze instructeurs

 

FUNDAY DRIFTEN

Een ochtend/middag heerlijk genieten van het circuit zonder competitie

 

DRIFT LEAGUE WEDSTRIJD

Ben jij klaar voor drift wedstrijden op het circuit?

Leren Driften
Driften
Driften

Leren Driften OP HET CIRCUIT

Wil je wat spanning toevoegen aan je rijvaardigheid? Leer de kunst van het driften bij Race Sensation, de belangrijkste racebaan in de omgeving. Onze ervaren instructeurs leren je alle nodige technieken, van de juiste lichaamshouding tot het omgaan met het vermogen en de gewichtsverdeling van je voertuig. Je leert ook hoe je schuivers onder controle houdt en met precisie en gratie door de bochten gaat. 

En als je eenmaal de basis onder de knie hebt, zijn er geavanceerde cursussen beschikbaar om je grenzen te verleggen en je vaardigheden nog verder te verfijnen. Leer driften op ons professionele circuit en ervaar de sensatie van deze adrenalineverhogende rijstijl. Geloof ons, u zult niet teleurgesteld zijn. Schrijf je vandaag nog in en breng je rijvaardigheid naar een hoger niveau.

Bekijk onze evenementen