Selecteer een pagina

Cadeaubonnen

Hoe te gebruiken

Uitleg Cadeaubonnen/Voucher

Race Sensation werkt samen met verschillende partners die cadeaubonnen uitgeven. Hieronder geven we per partner aan waar je op moet letten en hoe je de bon kan gebruiken.

 

Voor alle cadeaubonnen geldt dezelfde werkwijze. Het enige verschil is de plaats van het cadeaubonnummer die je moet invullen en de verschillen in de omschrijving van het arrangement dat je met de bon kan boeken.

belevenissen cadeaubon

Klik op het logo voor een voorbeeld van de voucher (pdf)

Belevenissen.nl

De vouchercode staat helemaal rechtsboven onder de streepjescode, én vlak onder bij Vouchercode. Iets daaronder vind je direct de geldigheidsdatum. Beiden moet je invullen op de site van Race Sensation tijdens het boeken.

In het midden van de bon lees je alles over wat je hebt geboekt of gekregen. Lees dit goed door, zodat je op de site van Race Sensation weet wat je kunt boeken. In het voorbeeld (klik op logo) is het een Circuit Clinic van 2+3 Ronden.

Verder onderaan de bon vindt je de voorwaarden onder het kopje Hoe werkt het? Lees dit ook goed door!

Voor het verlengen van de bon ga naar

 www.belevenissen.nl/inwisselen 

 

Good 4 Fun Cadeaubon

Klik op het logo voor een voorbeeld van de cadeaubon (pdf)

Good 4 fun

De vouchercode staat bovenaan de bon, onder de streepjescode. De geldigheidsdatum is bij Good4Fun 2 -jaar na uitgifte. De datum van uitgifte + 2 jaar vul je dus in bij geldigheid cadeaubon.

Met de voucher van Good4fun kun je bij ons een arrangement boeken die omschreven staat op de bon. Dit kan zijn meerijden met een Circuit Taxi of diverse arrangementen waarbij je zelf gaat racen op het circuit. Bij Race Sensation hebben we hier 3 verschillende Circuit Clinics voor. 2 Rondes, 3 rondes of 4 rondes zelf rijden. Kijk dus goed op de voucher hoeveel rondes je zelf mag rijden en kies een Circuit Clinic op onze site die het zelfde aantal rondjes zelf rijden heeft!

Surprise Factory Cadeaubon

Klik op het logo voor een voorbeeld van de cadeaubon (pdf)

Surprise Factory

Het cadeaubonnummer staat onderaan de bon onder QR Code én aan de rechterzijkant langs de rand van de bon. De geldigheidsdatum is bij Surprise Factory 1 jaar. De datum vind je onderaan de bon. Het bonnummer en de datum moet je invullen tijdens het bestellen op onze site.

Met de cadeaubon van Surprise Factory kun je bij ons een arrangement boeken die omschreven staat op de bon. Dit kan zijn meerijden met een Circuit Taxi of diverse andere arrangementen waarbij je zelf gaat racen op het circuit. Bij Race Sensation hebben we hiervoor 3 verschillende Circuit Clinics; 2, 3 of 4 rondes zelf rijden. Kijk dus goed op de bon hoeveel rondes je zelf mag rijden en kies een Circuit Clinic op onze site die hetzelfde aantal rondjes zelf rijden heeft!