Circuit Arrangementen

RACE SENSATION CIRCUIT TAXI

Rij 3 rondes mee op race snelheid met een ervaren race-instructeur!

Wil je ervaren hoe hard het er aan toe kan gaan op het circuit? Heb je wel eens zelf op het circuit gereden maar weet je nog niet zo goed wat je nou echt allemaal kunt met een raceauto? Bij Race Sensation is het mogelijk om 3 rondes met een ervaren race-instructeur mee te rijden op het circuit in onze circuittaxi. De instructeur zal zo veel mogelijk de ideale lijnen rijden. Verder laat hij zien hoe je zo laat mogelijk kunt remmen en zo vroeg mogelijk gas kunt geven. De instructeur zal vertellen wat de gevolgen kunnen zijn bij te laat remmen en of te vroeg gas geven.

Daarnaast kan de instructeur veel vertellen over de auto en wat je allemaal met de raceauto kan. Door hiermee rekening te houden, kan er een zo snel mogelijke circuit rondetijd worden neergezet. Mocht de circuit taxi toch wat te snel gaan, dan kan de snelheid uiteraard worden aangepast. De Race Sensation circuittaxi rijdt niet alleen over het circuit. De circuit taxi rijdt tussen andere circuitauto’s, net als in een race! Je ervaart dus het echte racen en zal andere raceauto’s soms van héél dicht bij zien.

De Circuit Taxi kost € 85,00 en is mogelijk op de circuits van Assen, Zandvoort, Zolder en Spa.

Bekijk de Circuit Agenda om te kijken waar en wanneer je mee kan, of bekijk onze andere pakketten. Heb je vragen, neem gerust contact met ons op!.

RACE SENSATION CIRCUIT CLINIC

Lijkt het je leuk om met een ervaren race-instructeur mee te rijden, maar nog leuker om zelf 2  rondjes te kunnen rijden? Kies dan voor de Race Sensation  Circuit Clinic!

Bij de Race Sensation Circuit Clinic wordt er eerst de theorie van het racen uitgelegd en krijg je de baanreglementen te horen. De theorie wordt in groepsverband gegeven. Daarna stap je in bij een van onze instructeurs om 2 instructierondes mee op het circuit te rijden. Tijdens de instructierondes laat de instructeur je in de praktijk zien wat je zojuist in de theorie over circuitrijden hebt geleerd. De instructeur zal zoveel mogelijk de ideale lijnen rijden en je daarover vertellen. De instructeur zal vertellen wat de gevolgen kunnen zijn bij te laat remmen of te vroeg gas geven. Daarnaast kan de instructeur veel vertellen over de auto zelf en wat je allemaal met de raceauto kan. Niet iedere auto is hetzelfde. Door het maximale uit de auto te halen kan er een zo snel mogelijke tijd worden neer gezet. Waar nodig vertellen zij wat over het circuit en de aandachtspunten vanwege bijvoorbeeld het weer.

Tijdens deze instructierondes kun je vast wennen aan het circuitrijden en hoe het er op de baan aan toe gaat. Je rijdt namelijk niet alleen op het circuit, er rijden meerdere circuitrijders om je heen. Deze instructies zijn individueel, waardoor er altijd veel persoonlijke aandacht is tijdens de 1-op-1  begeleiding. Na de instructierondes wissel je van stoel met de instructeur en kruip je zelf achter het stuur van de circuitauto. Je mag dan 2 rondes lang zelf circuit rijden. De instructeur rijdt met je mee een geeft je eventueel instructies om zo snel mogelijk over het circuit te rijden. De instructeurs van Race Sensation hebben veel race-ervaring. Zij zorgen er op en om de baan voor dat alles zo veilig mogelijk verloopt.

De Circuit Clinic kost € 99,00 en is mogelijk op de circuits van Assen, Zandvoort, Zolder en Spa.

Bekijk de Circuit Agenda om te kijken waar en wanneer je mee kan, of bekijk onze andere pakketten. Heb je vragen, neem gerust contact met ons op!.

RACE SENSATION XL CIRCUIT CLINIC

Lijkt het je leuk om met een ervaren race-instructeur mee te rijden, maar nog leuker om zelf  4 rondjes te kunnen rijden? Kies dan voor de Race Sensation XL Circuit Clinic!

Bij de Race Sensation XL Circuit Clinic wordt er eerst de theorie van het racen uitgelegd en krijg je de baanreglementen te horen. De theorie wordt in groepsverband gegeven. Daarna stap je in bij een van onze instructeurs om 2 instructie rondes mee op het circuit te rijden. Tijdens de instructierondes laat de instructeur je in de praktijk zien wat je zojuist in de theorie over circuitrijden hebt geleerd. De instructeur zal zoveel mogelijk de ideale lijnen rijden en je daarover vertellen. De instructeur zal vertellen wat de gevolgen kunnen zijn bij te laat remmen of te vroeg gas geven. Daarnaast kan de instructeur veel vertellen over de auto zelf en wat je allemaal met de raceauto kan. Niet iedere auto is hetzelfde. Door het maximale uit de auto te halen kan er een zo snel mogelijke tijd worden neer gezet. Waar nodig vertellen zij wat over het circuit en de aandachtspunten vanwege bijvoorbeeld het weer.

Tijdens deze instructierondes kun je vast wennen aan het circuitrijden en hoe het er op de baan aan toe gaat. Je rijdt namelijk niet alleen op het circuit, er rijden meerdere circuitrijders om je heen. Deze instructies zijn individueel, waardoor er altijd veel persoonlijke aandacht is tijdens de 1-op-1  begeleiding. Na de instructierondes wissel je van stoel met de instructeur en kruip je zelf achter het stuur van de circuitauto. Je mag dan  4 rondes lang zelf circuit rijden. De instructeur rijdt met je mee een geeft je eventueel instructies om zo snel mogelijk over het circuit te rijden. De instructeurs van Race Sensation hebben veel race-ervaring. Zij zorgen er op en om de baan voor dat alles zo veilig mogelijk verloopt. Het zelf rijden duurt maximaal 15 minuten.

De XL Circuit Clinic kost € 165,00 en is mogelijk op de circuits van Assen, Zandvoort, Zolder en Spa.

Bekijk de Circuit Agenda om te kijken waar en wanneer je mee kan, of bekijk onze andere pakketten. Heb je vragen, neem gerust contact met ons op!.

RACE SENSATION VIP

Een echt racer worden als VIP? Wij van Race Sensation bieden u graag een pakket op maat aan!

Zou je wel eens in een auto willen rijden waarvan je nooit durfde te dromen dat je er ooit in zou rijden, laat staan op een circuit? Je gaat rijden in een BMW 325i, met je privé-instructeur. Dit VIP Circuit Pakket kun je boeken vanaf een uur tot en met een hele dag. Je rijdt altijd met een privé-instructeur die je deze hele VIP Clinic begeleidt.

Kosten Race Sensation VIP;

  • 1 uur – € 450,00
  • 2 uur – € 800,00
  • 3 uur – € 1150,00
  • Halve dag – € 1450,00
  • Hele dag – € 2250,00

Neem contact met ons op via mail of bel voor de mogelijkheden. Tevens hebben we ook de beschikking over een BMW1 serie, voor deze auto wordt een meerprijs gerekend.

Sneller worden?

Wil je een training volgen omdat je steeds nét niet die seconde harder gaat rijden?  Wil je dat een ervaren instructeur eens een keer mee rijdt om tips te geven, omdat je steeds niet kunt winnen van je rivaal? Hier kunnen we je ook mee helpen, aan de hand van jouw wensen stellen we een programma op met de juiste instructeur voor jou. We gaan in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden bekijken.

Neem contact met ons op via mail of bel voor de mogelijkheden.

©Copyright 2020 Race Sensation | Alle rechten voorbehouden | Logo Joshua Duijn | Ik wil ook zo'n site