Selecteer een pagina

Racen op circuit

Heb jij altijd al op een circuit willen racen?

Ben je klaar om het gaspedaal in te trappen en jezelf tot het uiterste te drijven? Kom dan naar Race-sentation en neem onze race uitdaging aan!

We laten je los op een echt racecircuit waar je je vaardigheden kunt testen en kunt zien of je het in je hebt om te winnen. Of rijd liever mee met een van onze ervaren instructeurs voor een adrenalinestoot die je doet smeken om meer.

Of je nu een petrolhead bent die er altijd al van gedroomd heeft om op een circuit te racen of gewoon op zoek bent naar een opwindende ervaring, Race-sentation is de perfecte plek voor jou. Dus riemen vast en laat zien wat je kunt!

Circuit CLINIC

Lijkt het je leuk om met een ervaren race-instructeur mee te rijden, maar nog leuker om zelf 2, 3 of 4  rondjes te kunnen rijden? Kies dan voor de Race Sensation  Circuit Clinic!

Bij de Race Sensation Circuit Clinic wordt er eerst de theorie van het racen uitgelegd en krijg je de baanreglementen te horen. De theorie wordt in groepsverband gegeven. Daarna stap je in bij een van onze instructeurs om 2 instructierondes mee op het circuit te rijden.

Circuit taxi

Rij mee op race snelheid met een ervaren race-instructeur!

Wil je ervaren hoe hard het er aan toe kan gaan op het circuit? Heb je wel eens zelf op het circuit gereden maar weet je nog niet zo goed wat je nou echt allemaal kunt met een raceauto? Bij Race Sensation is het mogelijk om 3 rondes met een ervaren race-instructeur mee te rijden op het circuit in onze circuittaxi

VIP EXPERIENCE

Een echt racer worden als VIP? Wij van Race Sensation bieden u graag een pakket op maat aan!

Zou je wel eens in een auto willen rijden waarvan je nooit durfde te dromen dat je er ooit in zou rijden, laat staan op een circuit? Je gaat rijden in een BMW 325i, met je privé-instructeur. Dit VIP Circuit Pakket kun je boeken vanaf een uur tot en met een hele dag. Je rijdt altijd met een privé-instructeur die je deze hele VIP Clinic begeleidt.

RACEN OP HET CIRCUIT

Racen op het circuit van Zandvoort of Assen is een spannende ervaring voor elke motorsportliefhebber. De legendarische Nederlandse circuits bieden een uitdagend circuit met snelle rechte stukken en lastige bochten, waardoor zowel de coureurs als hun voertuigen tot het uiterste worden gedreven. Racen op Zandvoort of Assen biedt ook een prachtig landschap, beide circuits liggen vlak bij de kust en worden omringd door het schilderachtige Nederlandse platteland. 

Racen op deze circuits is een onvergetelijke ervaring voor elke racefan, zowel voor coureurs als toeschouwers. Het is echter belangrijk om de veiligheidsmaatregelen in acht te nemen, want zelfs op de best ontworpen circuits kunnen ongelukken gebeuren. Uiteindelijk combineert racen op Zandvoort of Assen adrenalineverhogende actie met een prachtige omgeving voor een ongeëvenaarde race-ervaring.

Bekijk onze evenementen