Dutch Drift StartUp (vanaf 12 jaar)

Wil jij leren driften, bij ons kan dat al vanaf 12 jaar en groter dan 1.50 m. In deze cursus gaan we jou helpen met het onder controle krijgen van de auto.
We doen deze training in een BMW E36 Compact. Deze BMW is geprepareerd voor het driften met racestoel, gordels en ook zit er een rolkooi in.
In de training gaan we proberen bochten te driften en aan elkaar door te koppelen. We beginnen met een enkele bocht en werken zo door naar een volle ronde.
Deze training doen we op het Midland Circuit in Lelystad en gebruiken hiervoor de kleine oval in het midden. Met maximaal 3 cursisten per instructeur, is er dus voldoende tijd en aandacht per deelnemer. Deze hele middag autosporttraining duurt van 12:00 tot 17:00 en bieden we aan voor € 444,00 all in. Ook krijgen jullie op de locatie iets te eten en drinken. De trainingen gaat op 17 februari van start.

Race Sensation Racing StartUp

In onze Race StartUp Training voor jongeren van 12 tot 18 jaar willen we jullie bekend maken met de autosport.

Of je nu ervaring hebt met karten of niet en groter bent dan 1.50 m bij ons is het mogelijk.

Op deze dagen maken wij stappen door de autosport aan de hand van jouw niveau. In dit programma verwerken we het rijden met de auto van starten tot finish. Met maximaal 3 cursisten per instructeur, is er dus voldoende tijd en aandacht per deelnemer. Deze hele middag autosporttraining duurt van 12:00 tot 17:00 en bieden we aan voor € 444,00 all in. Ook krijgen jullie op de locatie iets te eten en drinken.

Wat gaan we allemaal doen?

Het starten en schakelen,

Behendigheid met onder andere parkeren,

Het remmen op een recht stuk en in de bocht,

Slalomtraining waar je leert de auto in te schatten in lengte, breedte en handeling.

Daarna gaan we ook de competitie aan in deze training. Dit doen wij door sprintjes en een achtervolgingswedstrijd.

Als deze dag succesvol is afgerond, kunnen wij op de Race Sensation dagen in overleg met organisatoren op de grotere circuits (Assen, Zandvoort en Zolder) de volgende stap met jou gaan maken: Het behalen van jouw racelicentie op nationaal of Europees niveau in 2 e/o 3 dagen. De trainingen gaat op 15 februari van start.