Race Sensation Circuit Taxi

Rij 3 rondes mee op race snelheid met een ervaren race-instructeur!

Wil je ervaren hoe hard het er aan toe kan gaan op het circuit? Heb je wel eens zelf op een circuit gereden maar weet je nog niet zo goed wat je nou echt allemaal kunt met een raceauto? Bij Race Sensation is het mogelijk om 3 rondes met een ervaren race instructeur mee te rijden op het circuit in onze Race Sensation Circuit Taxi.

De race-instructeur zal zoveel mogelijk de ideale lijnen rijden. Verder laat hij zien hoe je zo laat mogelijk kunt remmen en zo vroeg mogelijk gas kunt geven. De instructeur zal vertellen wat de gevolgen kunnen zijn bij te laat remmen of te vroeg gas geven. Door rekening te houden met deze punten, kan er een zo snel mogelijke tijd worden neergezet op het circuit.

Daarnaast kan de instructeur veel vertellen over de auto zelf en wat je allemaal met de raceauto kan. Niet iedere auto is hetzelfde en door het maximale uit de auto te halen kan er een zo snel mogelijke tijd worden neer gezet.

Mocht de circuit taxi toch te snel gaan, dan kan de snelheid uiteraard worden aangepast.

In de Race Sensation circuit taxi rij je niet in je eentje over het circuit. De circuit taxi rijdt tussen andere circuitauto’s, net als in een race! Je ervaart dus het echte racen, en zal andere raceauto’s soms ook van héél dicht bij zien.

Het is met de Circuit Taxi mogelijk om op circuit Assen, circuit Zandvoort en circuit Zolder te rijden.

Zelf rijden op circuit