Selecteer een pagina

Het Race Sensation Team

Door de verminderde activiteiten in de motorsport en de niet te stillen honger naar snelheid hebben Menno en Camil het plan opgevat om iets met auto’s te gaan doen; Race Sensation was hiervan het resultaat. Race Sensation is gespecialiseerd in het geven van race- en drifttrainingen, cursussen en evenementen voor bedrijven en particulieren. De mogelijkheden die Race Sensation biedt, zijn voor zowel de beginnende circuitbestuurders als de ervaren wedstrijdrijders geschikt. De instructeurs van Race Sensation zijn actief in de autosport en zijn in het bezit van een racelicentie. Graag stellen wij ons enthousiaste team aan u voor.

race sensation circuit instructeur

Menno Jongma

> Race Instructeur

> Eigenaar

> Trainer

> Coach

In 1985 is het circuitavontuur van Menno begonnen bij de Malboro Challenge. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan van het circuit. Door de jaren heen is Menno actief geweest in diverse wedstrijdklassen van de auto- en motorsport en karten. Menno is KNAF gecertificeerd instructeur. Als eigenaar van Race Sensation geeft hij zowel in de auto- als motorsport race- en rijvaardigheidstrainingen en cursussen. Daarnaast was Menno vele jaren actief op de motor in de Zomer Avond Competitie.

race sensation circuit instructeur

Camil Rodermans

> Accountmanager events

> Race Instructeur

> Motor Race Instructeur

> Drift Instructeur

 

Camil is een behulpzaam en probleemoplossend persoon. Met zijn passie en kennis van de auto- en motorsport helpt hij zijn cursisten graag om een betere auto- en motorrijder te worden.
Met al vele jaren ervaring als (hoofd) instructeur op het circuit, kent hij de fijne kneepjes in het vak en geniet hij elke keer weer als zijn cursisten progressie maken. Ook heeft hij al vanaf zijn zestiende race-ervaring met de motor bij de Zomer Avond Competitie en racet hij net als Menno in het 2Tires Racing team.
race sensation circuit instructeur

Peter Neilen

> Race Instructeur

 

Peter raakte al op zeer jonge leeftijd in de ban van alles wat wielen heeft en snel is. Vanaf een jaar of 6 ontdekte hij de formule 1 en dat virus heeft Peter nooit meer losgelaten.
Toen in de jaren 90 in Den Bosch de 2de indoor kartbaan van Nederland geopend werd, zijn daar vele uren ingestoken.
Inmiddels heeft Peter al meerdere jaren ervaring als instructeur op het circuit.

race sensation circuit instructeur

Leroy Jongma

> Pitstraat Verantwoordelijke

> Race Instructeur

 

circuit instructeur menno

Laurens Haaima

> Race Instructeur

> Drift Instructeur

 

De liefde voor snelheid heeft Laurens van huis uit meegekregen. Van jongs af aan is Laurens al bezig met de autosport. Eerst karten en daarna driften, samen met zijn broer Wouter. Laurens is sinds 2019 actief als begeleider en instructeur van Race Sensation. Hij weet de klanten het echte racegevoel te geven door het maximale uit de taxiritten te halen. 

circuit instructeur menno

Wouter Haaima

> Race Instructeur

> Drift Instructeur

 

Wouter is één van de rijders in de DutchDrift League en was door zijn manier van rijden opgemerkt door Menno. Na de eerste dag rijden bij Race Sensation was Wouter verkocht. Dit wilde hij vaker doen, de klanten een grote grijns bezorgen als zij bumper aan bumper over het circuit racen, want hoe Wouter samen drift met zijn broer op de centimeters van elkaar af, zo rijdt hij ook met de taxiritten.  Puur om de klanten de ervaring te geven van het echte wedstrijdgevoel.

race sensation circuit instructeur

Ferdy Ringenier

> Drift Instructeur

> Race Instructeur in opleiding

 

 

Ferdy was 16 jaar toen hij ging kijken bij het driften op het voormalige TTT Circuit in Emmen. Nadat hij de hele middag daar de auto’s dwars had zien gaan wist hij het zeker; Dít ging hij ook doen! Anderhalf jaar later had hij een mooie BMW gevonden en driftklaar gemaakt en een jaar later was het aantal uitgebreid naar de huidige 3 drifters. Nadat hij een dag met Wouter Haaima mee was bij de Dutch Drift League om de auto af te laten stellen en liet zien dat hij goed kan driften en instructie geven, werd hij al snel ingelijfd als driftinstructeur bij Race-Sensation. 

Door zijn rustige uitstraling zorgt Ferdy op de circuitdagen ervoor dat de klanten veilig en op hun gemak in de auto zitten en wordt hij tevens opgeleid tot race-instructeur.

 

circuit instructeur menno

Monique Korver

> Administratie

> Inschrijving

> Ondersteunende taken

 

In 2013 werd Monique met het circuitvirus besmet. Een onschuldig “kom een keertje kijken” veranderde al snel in een helpende hand en uiteindelijk tot een vast crewlid bij een motorraceteam.

Bij motorrijvaardigheidstrainingen was ze verantwoordelijk voor de tijdswaarneming en voerde ze diverse andere ondersteunende taken uit.

Ook bij Race Sensation voert Monique diverse ondersteunende taken uit en kun je haar tegenkomen bij het inschrijven.

race sensation circuit instructeur

Ferry Jongma

> Technicus

> Ondersteuning pitstraat

 

Ferry is al enige jaren actief in de motorsportwereld. Hij geeft motorrijvaardigheidstrainingen en heeft daar veel plezier in. Daarnaast ondersteunt hij op diverse vlakken een motorraceteam.

Ferry weet veel over de veiligheid op en om de baan. Hij zorgt er voor dat alles in en om de pitbox/straat zo goed en veilig mogelijk verloopt.

Race Sensation

Joshua Duijn

> Fotograaf Race-Sensation

 > Ondersteunende taken

 

Joshua is sinds eind 2020 de huisfotograaf van Race Sensation, Dutch Driftleague en Motorbochtentraining.

Nadat hij via Instagram al diverse opdrachten voor het ontwerpen van logo’s binnen had gehaald, heeft hij ook de huisstijl van Race Sensation verzorgd.