Selecteer een pagina

Beleef de FORD MUSTANG v8 met

RACE-SENSATION

Ervaar de circuits op volle snelheid met de mustang sensation!

 

Mustang Sensation is er om je de ultieme circuitervaring te geven! Stap in bij onze ervaren coureur als bijrijder en voel de adrenalinestoot terwijl jullie beiden de meest uitdagende bochten nemen. Met de Ford Mustang V8 GT ben je verzekerd van de spannendste rit van je leven. Onze coureurs hebben veel ervaring met high performance Mustang rijden, dus je kunt er zeker van zijn dat je in goede handen bent. Dus waarom wachten? Het is tijd om mee te rijden op het circuit met de  Mustang V8  van Race  Sensation!

ervaar de snelheid van de ford mustang 

Ervaar de Mustang sensatie op een geheel nieuwe manier op het circuit. De robuuste en snelle Ford Mustang GT met een woeste american muscle car beleving dankzij de 4600 cc V8. Als bijrijder van de Mustang beleef je een opwindende ervaring als je de kracht en snelheid van de Mustang voelt terwijl hij zich door de bochten en rechte stukken van het circuit beweegt en zijn eigen unieke Mustang-karakter en -prestaties benadrukt. Met professionele coureurs achter het stuur kun je de dynamiek van de Mustang ervaren. Of je nu adrenaline of spanning voelt terwijl je deze ongelooflijke Ford Mustang ervaring doorkruist, het resultaat zal blijvende herinneringen aan Mustang genot zijn.

De techniek van deze Ford Mustang GT is natuurlijk de dikke 4.6 liter V8 die met dank door zijn aangepaste motormanagement goed is voor +- 345 pk! Dit alles wordt overgebracht door een handgeschakelde 5-versnellingsbak die voorzien is van een Ford Racing Short Shifter die de kracht doorgeeft aan de starre achteras voorzien van een racing sperdifferentieel. Het onderstel is met raceschokbrekers en 355mm schijfremmen klaar voor een paar spannende rondjes op een circuit. Deze Mustang staat voor op  18inch wielen met 245/40-18 banden en achter 19inch met 265/40-19 banden.

Het interieur van deze GT is volledig gericht op racen, de auto heeft race kuipstoelen met 6-punts veiligheidsgordels (FIA gekeurd) de raceauto is voorzien van een aangepast dashbord met een hoofdstroomschakelaar/killswitch , een brandblusser , een achteruitrijcamera en extra grote binnenspiegel en een FIA goedgekeurde rolkooi!

Boek direct jouw Mustang Sensation

  • Mustang v8 sensation Assen Taxi 12 Oktober 12:30 – 15:30

    Uitverkocht

Bekijk onze evenementen