Onze race agenda wordt per maand aangevuld met nieuwe dagen   |  Geef een racedag cadeau met onze cadeaubonnen!

Race Sensation

Onze Exclusives

Ervaar de ultieme race sensatie met ons exclusieve aanbod op Le Mans en Spa. Bekijk het overzicht en plan je ervaring!

img 1116 scaled 1.jpg

Exclusive Racen op Le Mans

Beleef de ultieme race-ervaring op een van ‘s werelds meest uitdagende circuits, Le Mans. Een dag racen op dit prachtige circuit onder begeleiding van je instructeur.

Vanaf €2550

Bekijk
img 1116 scaled 1.jpg

Exclusive Racen op Spa

Beleef de ultieme race-ervaring op een van ‘s werelds meest uitdagende circuits, Spa Francorchamps. Een dag racen op dit prachtige circuit onder begeleiding van je instructeur.

Vanaf €2495

Bekijk

Onze race sensatie

Veiligheid voorop

Veiligheid staat voorop in alles dat we doen om echt te kunnen ervaren.

Veiligheid

Kwalitatieve voertuigen

Kies uit een scala aan krachtige en fotogenieke voertuigen.

Voertuigen

Instructie van experts

Leer van de besten met onze professionele instructeurs.

Instructeurs

Adrenaline kick

Ervaar de spanning van topsnelheden en een mooie lijn op het circuit.

Circuits

Deze coureurs gingen je voor

 • Dubbel en dwars waard

  Ik had bij Race Sensation een XL Clinic geboekt en had de mogelijkheid om extra rondes bij te kopen. Daar wilde ik met alle plezier gebruik van maken en dit was het dubbel en dwars waard.

  Peter

 • Uitstekende organisatie

  De klant staat centraal. Gaat om motorbeheersing en rijvaardigheid in een tempo dat de klant zelf aangeeft. Uitstekende organisatie.

  Mark

 • Leerzame circuittraining

  Vandaag een leerzame circuittraining gehad! Geweldige stappen vooruit gemaakt; betere zithouding op de motor, bochtensnelheid kunnen verhogen, vol vertrouwen op hoge snelheid bochten leren rijden, topdag! Instructeur Camil bedankt.

  Werner

 • Zeer vriendelijk

  Fijne organisatie, duidelijke theorieles en zeer vriendelijk!

  Joshua

 • Goede feedback

  Eindelijk een motorrijvaardigheidstraining waar ik echt wat van heb geleerd. Met andere organisaties minder goede ervaring gehad, maar hier hele goede feedback gekregen. Heel fijn dat de groep ook niet te groot is, ze hebben hier echt aandacht voor je.

  Stefanie

 • Echte aanrader

  Fantastisch leuke dag gehad! De instructeurs zijn allemaal even vriendelijk en heb er enorm veel van geleerd! Echte aanrader!

  Danielle

 • Geweldige ervaring

  Camil was mijn instructeur, gaf hele goede uitleg en onder het racen gaf hij goede tips waardoor de rondes steeds beter werden. Geweldige ervaring om nooit te vergeten en zeer zeker voor herhaling vatbaar. Mannen bedankt voor deze fijne dag!

  Richard

 • De adrenaline giert door het lijf

  Het driften was een ervaring die ik niet snel ga vergeten. Vooral side-by-side door de bocht liet de adrenaline gieren door het lijf!

  Michel

race sensation voorbereidingen

Wat onze Exclusives maakt

Volledig verzorgde race ervaring op Le Mans of Spa

Een onvergetelijke race-ervaring, compleet met professionele begeleiding om je racevaardigheden naar nieuwe hoogten te brengen. Inclusief 2 hotelovernachtingen en voldoende fuel voor de inwendige mens.

Individuele aandacht & veiligheid voorop

Je stapt achter het stuur van onze circuitklare BMW E46, uitgerust met hoogwaardige voorzieningen zoals kuipstoelen, racegordels en een veiligheidskooi. Met een geavanceerd camerasysteem en communicatietechnologie ben je verbonden met je instructeur voor nauwkeurige feedback en instructies.

Meer over ons

Veelgestelde vragen

Onze Exclusives zijn volledig verzorgde circuitdagen op Le Mans of Spa, inclusief hotelovernachtingen, eten en drinken.

Voor bedrijven bieden we uitsluitend maatwerk in overleg en afhankelijk van de mogelijkheden op het circuit.

Veiligheid staat bij ons voorop. Al onze auto’s zijn voorzien van een rolkooi, kuipstoelen en race-gordels. Daarnaast zijn zij uitgerust met een communicatie- en camerasysteem. Deelnemers krijgen passende veiligheidsuitrusting en vooraf aan het racen een grondige (veiligheids)briefing.

Bij onze Exclusive zijn voor de deelnemers inbegrepen; 2 hotelovernachtingen, 2 x ontbijt 1 x lunch en 2 x diner. De hotelkamer deel je met de andere deelnemer. Wil je jouw partner meenemen of lig je liever alleen op een kamer? Dat kan, maar is niet bij de prijs inbegrepen. Daarnaast is de auto, inclusief instructeur inbegrepen.

Onze voertuigen zijn zeer betrouwbaar. Voor en na elke circuitdag wordt de auto volledig nagelopen en indien nodig weer voorzien van nieuwe remmen of banden. Uiteraard blijft het een mechanische sport en kan er altijd iets stuk gaan. Gelukkig hebben we ervaren monteurs die on the job werken.

In overleg en rekening houdend met het circuit is dit zeker mogelijk.

Het minimum aantal deelnemers is twee.

Ja hoor, dat kan zeker. Wil je voor deze persoon dan ook de bijbehorende hotelovernachtingen (incl. eten en drinken) dan worden deze wel nog in rekening gebracht.

Jeuken je vingers al?

Duik in de wereld van race-ervaringen en ontdek welke beleving bij jou past