Selecteer een pagina

Beleef de BMW met

RACE-SENSATION

Ervaar de circuits op volle snelheid met de BMW sensation!

 

BMW en motorsport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en deze combinatie zorgt al decennialang voor spectaculaire overwinningen, maar natuurlijk ook sensationele auto’s. Onze BMW  E46 sedan is daar een perfect voorbeeld van, want dit is een raceauto die in Europa op professioneel niveau is ingezet en als zodanig volledig geprepareerd werd voor circuitgebruik.

ervaar de snelheid van de BMW E46 sedan 3.0L

Met een drieliter zescilinder die 270 pk levert, een onderstel dat is afgesteld voor optimale wegligging op het circuit en een interieur dat volledig ontdaan is van alle zaken die niet bijdragen aan het sneller maken van de auto, garanderen wij een indrukwekkende racesensatie die niet te vergelijken is met snelle straatauto’s.

In drie ronden beleeft u wat het is om op het laatste moment te remmen, zo snel mogelijk door bochten te gaan en voluit over het rechte stuk te schieten, allemaal vanuit een veilige positie naast een ervaren coureur.

 

In de loop van 2023 gaat Race Sensation deze unieke ervaring aanbieden, maar de preparatie van de BMW E46  is momenteel nog in volle gang. Hou daarom deze website in de gaten, of schrijf u nu alvast in om voorrang te krijgen bij het verdelen van de plaatsen zodra de BMW klaar is om ingezet te worden.       

Boek direct jouw BMW E46 sedan racer Sensation

Bekijk onze evenementen